inan
Jr. Member

|
 |
« : Mart 24, 2007, 07:10:52 ÖÖ » |
|
1- Forumda mesajlar ve konu başlıkları tamamen büyük harfle yazılamaz. Yardım acil, lütfen gibi başlıklar açılamaz. Başlık mesajın içeriğini aydınlatmalıdır
2- Karşındakini veya 3. şahıs kişileri küçük düşürecek hakaret edecek yazı vs. yayınlanamaz.
3- 24 saat geçmeden bir konuya birden fazla cevap yazılamaz.
4- Üye isimleri (nickler) ve imzaları kesinlikle ahlak dışı,siyasi, propaganda amaçlı olmamalıdır.
5- Yöneticilerin forum kurallarına uygun görmediği konuları SİLME, TAŞIMA, KİLİTLEME haklarına sahiptir. Bu konuda yöneticilere İTİRAZ eden üye forumdan UZAKLAŞTIRILACAKTIR.
6-Yönetim tarafindan aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirttiğini tespit etmesi durumunda, kişinin tüm mesajları silinir ve Foruma girmesi yasaklanır.Yine buna bağlı olarak aynı kişinin birden fazla e-mail adresi ile başvurarak farklı isimler ile yazdığının tespit edilmesi durumunda o üye Forumdan uzaklaştırılır.
7-Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Kürt, Türk, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)
8-T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
9-Bedava host ve domain kullanan sitelere destek verilmeyecektir.Lütfen yardım isterken sitenizin adınıda yazınız.
Bunları okuyan ve üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiştir.Forum kurallarına uymayanlara destek verilmeyecektir.. Forum kuralları herzaman değişebilir Değiştikten hemen sonra geçerlidir..!
smfturk.net yönetim
|