Arkadaşlar nette gezerken bulduğum bir güzelliği paylaşacağım sizlerle... 8)
Arkadaslar bir cogumuzun derdidir bu önce link takasi diye 4 takla atar 2 gün sonrada linkinizi kaldiri size haber bile vermezler.
Bunu takip etmekte oldukca güc oluyor helede capraz degisimlerde bir kenara not almadiysaniz imkansiz diyebiliriz.

Bu konuda bayagi dertliydim ve google amcada biraz arastirma yaptigimda bu konuda bana yardimci olacak bir kac siteye ulastim hatta bir tanesine cok eskiden üye olmusum ama tam olarak ne ise yaradigini bilmedigimden bir daha ugramamisim, eski sitelerim hala orda kayitliydi cünki
Neyse kisa keseyim ben asagida anlatacagim olaylari denedim tek kelimeyle mükemmel calisiyorlar ve su an denedigim iki adresi sizlerle paylasiyorum. Konu daha evvel gectimi bilmiyorum ama aramada bu adresler ve böyle bir konuya rastlamadim. Yararlanan arkadaslarin görüslerini bekliyorum.
Site :
http://www.backlink-check.deSite Almanca ama dil konusunda derdiniz olmaz ben size gereken bir kac ayrintiyi tercüme edicem.
Burada bir hesaba bir sürü site kaydi yapabilirsiniz her siteyi ayri ayri kontrol etmek mümkün.
Öncelikle ana sayfada
ANMELDEN (
REGISTER) yazisina tiklayin.
Acilan sayfada
gewünschter User Name :
Üye isminiz Deine E-Mail Adresse :
mail adresinizDeine Trade-Mail Adresse :
mail adresini tekrar edingewünschtes Passwort :
sifrenizPasswort wiederholen :
sifrenizi tekrar edinVe
ANMELDEN butonuna basarak kayit islemini sonlandirin.
Simdi mail hesabimiza giriyoruz,
Hallo,
dein Freischaltlink für Backlink-Check.de
http://www.backlink-check.de/sc/conf...f8f179f24f7e91seklinde bir mail gelecek hemen en üstteki linke basarak hesabimizi aktif hale getiriyoruz.
Daha sonra main adresimiz ve sifremiz ile login oluyoruz.
Simdi hemen sol sütteki kisma takip etmek istedigimiz domainlerimizi kayit ediyoruz,

daha sonra eklediğiniz domainin satırını göreceksiniz o satırın sagindan
bearbeiten e basiyoruz

Domaine ait linki sayfasinda bulundurmasi gereken domainleri üst taraftaki kayıt bölümünden kayit ediyoruz.

Ve sitenizin linkini tasiyan siteler yesil
OK linkinizi kaldiranlarda ise kirmizi
KO yazisi gözükecektir.

Daha degisim yaptiginiz anda linkleri buradan kaydederseniz artik gözünüz arkada kalmiyacak demektir. Birde olasi bir kazada (bunu cok duyuyoruz sitem hacklandi vesayre...) buradan link takasi yaptiginiz sayfalari yeniden bulabilirsiniz.