Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: funpic de sorun
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: funpic de sorun  (Okunma Sayısı 1747 defa)
pascalcumali
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

funpic de sorun
« : Ağustos 15, 2006, 03:03:21 ÖS »

benim funpic den açtığım host a bişiler oldu.funpicin sitesinden giriş yapamıyom ftp dende giremiom forumda açılmıyo bi yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: funpic de sorun
« Yanıtla #1 : Ağustos 16, 2006, 08:04:50 ÖÖ »

Alıntı sahibi: pascalcumali üzerinde Ağustos 15, 2006, 03:03:21 ÖS
benim funpic den açtığım host a bişiler oldu.funpicin sitesinden giriş yapamıyom ftp dende giremiom forumda açılmıyo bi yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Dostum bu konuyu fundepic yöneticileri ile görüşsen daha iyi. Bizim fundepic ile anlaşmamız yok. Bu yüzden bu konuda yardımcı olamayız. Belki şifrelerin çalınmıştır ve çalan kişi forumu silmiştir. Bunun gibi nedenlerden açılmayabilir. Güvenlik için kombinasyon şifre kullanın.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

T-mac
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ağustos 16, 2006, 09:47:05 ÖÖ »

arkadaşım bunun 3 sebebi olabilir sitenin hiti iyidir funpic serverlarına ağırlık yaptığı iiçin hesabını kapatmış olabilirler siten türkçe olduğu için kapatabilirler şifren çalınmış olabilir
pascalcumali
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2006, 03:00:49 ÖS »

Alıntı sahibi: husmen73 üzerinde Ağustos 16, 2006, 08:04:50 ÖÖ
Alıntı sahibi: pascalcumali üzerinde Ağustos 15, 2006, 03:03:21 ÖS
Dostum bu konuyu fundepic yöneticileri ile görüşsen daha iyi. Bizim fundepic ile anlaşmamız yok. Bu yüzden bu konuda yardımcı olamayız. Belki şifrelerin çalınmıştır ve çalan kişi forumu silmiştir. Bunun gibi nedenlerden açılmayabilir. Güvenlik için kombinasyon şifre kullanın.
baba yöneticileri nrd bulurum site almanca zaten :s hııı bide site kurulalı fazla olmamıştı öle hit diildi yani 65 üye vardı daha
pascalcumali
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2006, 03:06:07 ÖS »

bide bende bu forumun yedeği var yedek almıştım yeni bi hesap alsam o yedek yeni hesaba yüklenirmi yüklenirse yedek nası yüklenir msn adresimi kaydederseniz sevinirim pascalcumali@mynet.com   pascalcumali@nouma.org kaydederseniz sevinirim
bigboss
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2006, 12:03:59 ÖS »

Abi benimde siteyi silmişti onlar ama inatla yenisi yapıp devam ettim.
Yedek yüklemek için modifikasyon bölümünde araçlarda olması lazımdı
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF Kurulumu ve Hataları > Konu: funpic de sorun
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: