-Ayşegül-
Full Member
I love (x)
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 14, 2007, 05:20:06 ÖÖ » |
|
Onu yapmıştım zaten olmadı... Hatta yeniden kurup oradaki tablolarıda kopyaladım o da olmadı...  Forumunuz online süresi kaçtı? yani üyeler çıkışa basmadığı sürece online olarak kaç dk/saat görünüyorlardı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aliasker
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2007, 05:35:47 ÖÖ » |
|
1440 dk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Ayşegül-
Full Member
I love (x)
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 14, 2007, 06:47:40 ÖÖ » |
|
Bu yüzden hata vermiş olabilir. Bence yeniden tablonuzu onarın. Bu tür sorunlar hep bu şekilde çözülüyor çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sercio_fernandes
Newbie
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 30, 2007, 06:53:23 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asi_gench
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 08, 2007, 06:43:10 ÖÖ » |
|
teşekkür butonu paketlerde var fakat nasıl çıkaracağımı bilmiyorum ayrıca hızlı mesaj bölümüde çıkmıyor 1.1.2 kullanıyorum şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bay_okan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 28, 2007, 03:45:08 ÖÖ » |
|
soru 1)videoları nasıl ekliyoruz sorum 2) google,msn,yahoo arama motorlarına nasıl kayıt olurum sorum 3)hani forumlarda olur da topliste kayıt olurlar toplistte bunlara kod verir o aldıgımız kodu forumun ta altında olması için ne yapmamız gerekir sorum4) üyelerim avatar ekliyemiyor bende ekliyemiyorum nasıl ekleriz veya bi yerde düzeltmemi olçak nereyi düzeltcez
soru 5) Foruma giren misafirler forumun genel katagorilerini görsünler mesajlarıda gorsunler ama linkleri gormesinler linkleri gormemeleri için ne yapmalıyız(acaba şu cevap yazarken benim forumda olmayan bi işaret var sarı renkli anatar onda ziyaretcilerden gizliyeceginiz şeyi ekleyin dio acaba omu oysa onu nasıl benim foruma da eklerim
sorulara cevap verirsenin sevinirim saol smfturk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sys-tem
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 03, 2008, 12:31:59 ÖS » |
|
Giriş yapmayan üyelerin forumdaki link ve resimleri görmelerini istemiyorum. Sadece forumu gezsinler yazıları okusunlar ama link ve resimleri göremesinler.
Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cezalandirici
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 17, 2008, 11:44:07 ÖÖ » |
|
sayfama [hide] kodu yani gizli icerik nasil ekleye bilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 27, 2008, 12:12:02 ÖS » |
|
Sorularınız için arama özelliğini kullanabilirsiniz zahmet olmazsa. sayfama [hide] kodu yani gizli icerik nasil ekleye bilirim
Hide Tag Modunu yükleyiniz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
recep-yildirim
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2008, 02:43:25 ÖÖ » |
|
ben paketlerde secenek bölümünden Tüm dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır. bunu seciyorum sonra ftp bilgilerimi yaziyort oraya üye ismimi ve sifremi ama smf dizini oraya ne yazcam bilmiyorum  bunu benim icin biri yapabilirmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 15, 2008, 01:04:00 ÖÖ » |
|
forumun ana dizinde ise / yaz. Bir klasör içindeyse /klasorismi olarak yazıp dene.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
recep-yildirim
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #26 : Haziran 15, 2008, 01:07:46 ÖÖ » |
|
sayfa yenileniyor birsey olmuyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 15, 2008, 01:08:57 ÖÖ » |
|
Hata vermiyorsa sayfa yenilenir zaten. Yani problem yok, başarıyla kaydedildi diyebiliriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
recep-yildirim
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 15, 2008, 01:11:54 ÖÖ » |
|
ama sonradan bakiyorum yine Sadece standart dosyalar yazılabilecek şekilde yapılandır. burda kaliyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silgi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 01, 2008, 10:56:58 ÖS » |
|
xxx.com için mevcut PHP A paketimin www.com alan adı için tanımlanmasını istiyorum. Bunu yaptığım zaman forum bilgilerimi yeniden düzenlemem gerekiyormuş. Bunu nasıl yaparım ne tür sürprizlerle karşılaşırım? İçeriğim zarar görür mü?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|