|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« : Şubat 28, 2007, 11:35:09 ÖÖ » |
|
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!--
// autostart - used instead body onload setTimeout('animate()',5); // create row of radio buttons lay(20)
// set index of lamp to start animation var current = 0 // set speed (pause in milliseconds between each movement) var speed = 100 function lay(num) { // assign "greater than" character to variable var gt = unescape("%3e") // open form document.write("<FORM NAME='animation'" + gt) // use loop to lay radio buttons down (all buttons in same group) for (var i = 0; i < num; ++i) { document.write("<INPUT TYPE='radio' NAME='lamps'" + gt) } // close form document.write("</FORM" + gt) } function animate() { // click next radio button document.animation.lamps[current].click() // if radio button is the last one reset variable to 0 (otherwise increment) current = (current == document.animation.lamps.length - 1) ? 0 : ++current // recursive call after speed milliseconds timerID = setTimeout("animate()", speed) } // --> </SCRIPT> İşinize yarayacağını düşündüğüm bir kod
|
|
|
|
|
|
|
|
|
garizma
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2007, 12:50:37 ÖS » |
|
Nereye eklemeliyiz. Teşekkuler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2007, 06:39:03 ÖÖ » |
|
index.template.php dosyanıza şu şekilde ekleyin yeter. Kodları kontrol etmedim bilginize. echo ' <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> <!--
// autostart - used instead body onload setTimeout(\'animate()\',5); // create row of radio buttons lay(20)
// set index of lamp to start animation var current = 0 // set speed (pause in milliseconds between each movement) var speed = 100 function lay(num) { // assign "greater than" character to variable var gt = unescape("%3e") // open form document.write("<FORM NAME=\'animation\'" + gt) // use loop to lay radio buttons down (all buttons in same group) for (var i = 0; i < num; ++i) { document.write("<INPUT TYPE=\'radio\' NAME=\'lamps\'" + gt) } // close form document.write("</FORM" + gt) } function animate() { // click next radio button document.animation.lamps[current].click() // if radio button is the last one reset variable to 0 (otherwise increment) current = (current == document.animation.lamps.length - 1) ? 0 : ++current // recursive call after speed milliseconds timerID = setTimeout("animate()", speed) } // --> </SCRIPT>';
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
cakal93
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2007, 07:34:12 ÖÖ » |
|
ama nereye <body> sora mi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 01, 2007, 07:37:58 ÖÖ » |
|
öncesine ekleyeceksin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WannaBeDie
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 01, 2007, 09:55:18 ÖÖ » |
|
Nereye eklemeliyiz. Teşekkuler.
Kusura bakma yazamadm  Hüsmen abi saol 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraxi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2007, 12:11:59 ÖS » |
|
deneyım bı nasıl merak ettım.. yuklenıyor derken bu şeymöi ?
vbulletındeki gibi Yonlendırılıyor muhabbetıne benzer bişi mi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2007, 03:20:04 ÖÖ » |
|
deneyım bı nasıl merak ettım.. yuklenıyor derken bu şeymöi ?
vbulletındeki gibi Yonlendırılıyor muhabbetıne benzer bişi mi ?
Sayfa yüklenirken sayfayı göstermek yerine "sayfa yükleniyor" diye yazar sayfada
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
buraxi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2007, 06:34:27 ÖÖ » |
|
hmm cok guzel  kesin yapmalıyım  saolun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fdaslan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2007, 06:28:34 ÖÖ » |
|
Pardn yanlış yazdım : Eylül 02, 2007, 05:23:50 pm
yapamadım,hata veriyor,iki kodu da denedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 06, 2007, 01:42:43 ÖS » |
|
hangi koddan sonra ekliyoruz acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 07, 2007, 08:26:53 ÖÖ » |
|
index.template.php de </head> <body>'; bu kodun üsütüne ekle 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
devilish
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 08, 2007, 03:06:25 ÖÖ » |
|
malesef hata verdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
roodLusT
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 24, 2008, 11:23:10 ÖS » |
|
teşekkür... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MetalWolf
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 22, 2008, 07:54:50 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar bütün javascript kodlarında hata veriyor(yeni eklediğim) yanlış yeremi ekliyorum index.templare de <head> ve </head> arasına ekliyorum normalde böyledir bu diğer scriptlerde orda baktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|