Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Dökümanlar > Konu: Method, Değişken, Sabit Tanımları ve Çağırıldıkları Yerler
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Method, Değişken, Sabit Tanımları ve Çağırıldıkları Yerler  (Okunma Sayısı 764 defa)
YANKI
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Method, Değişken, Sabit Tanımları ve Çağırıldıkları Yerler
« : Şubat 26, 2007, 09:41:18 ÖÖ »

Gerçi SMF 1.0.7 için ama oldukça iş görür bir doküman! Neyin nerede tanımlandığını arayanlar için ideal... Üstelik diğer php uygulamaları içinde çeşitli listeler var...

http://phpxref.com/xref/smf/nav.html.gz?_functions/index.html.gz

Örneğin benim gibi sürekli forum güncellemekle uğraşmaya vakti olmayan ve forum versiyonun kabak gibi görünmesini istemeyen arkadaşlar, yukarıdaki doküman yardımı ile versiyonu bastıran method ve sabiti editleyip şöyle gösterilmesini sağlayabilir...

Powered by SMF X.X.X | SMF © 2006, Simple Machines LLC 

böylece kullandığınız versiyonda bir açık bulunduğunda siz google ya da diğer arama motorlarında aranan versiyon numarası ile listelenmezsiniz. Ehh bu da bir şekilde güvenlik önlemi yaratmiş olur. Yanılıyor muyum?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: Method, Değişken, Sabit Tanımları ve Çağırıldıkları Yerler...
« Yanıtla #1 : Şubat 27, 2007, 04:40:49 ÖÖ »

Haklısın olabilir fakat site'niz büyük ise zaten hemen saldırı ile test ederler Smiley Amatörler için ve hedefi belli olmayan kişiler için etkili olabilir. Sağol.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Dökümanlar > Konu: Method, Değişken, Sabit Tanımları ve Çağırıldıkları Yerler
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: