Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Giriş Sayfası Ekleme
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Giriş Sayfası Ekleme  (Okunma Sayısı 7742 defa)
freeaykut
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Giriş Sayfası Ekleme
« Yanıtla #15 : Nisan 25, 2007, 10:12:27 ÖÖ »

Yok abi olmadı Sad
Resim tam ekranı kaplamadı küçük olduğu için ortaladı yanlardan beyaz arka plan gözüküyor... Smiley Onu da bi düzeltebilsek süper olacak...
aLpTurk
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #16 : Nisan 25, 2007, 11:33:58 ÖÖ »

frontpage den yeni bir sayfa hazırlayıp içine resmini koy ve üzerine gelip sdağ tuş yap köprü ekle seçeneğine yönlenecek adresi yaz farklı kaydet dedikten sonra index.html olarak kaydet ve resimle birlikte ana dizine at. bence bu daha basit
selametle

www.VatanimForum.com
freeaykut
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Nisan 26, 2007, 12:31:50 ÖÖ »

Tamam dostum saol.Bir de öyle deneyelim Wink
aaaasss
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #18 : Mayıs 04, 2007, 04:38:55 ÖÖ »

bende gözükmedi
leonard
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Mayıs 04, 2007, 08:27:53 ÖS »

eğer girişe büyük bir resim koymayı düşünüyorsanız, büyük olduğu için geç açılır. onun için  resmi 3-4 dilime bölüp taplo içine gömün.hücre kenarlıklarını 0 yani görünmez yapın. bu yolla arkaplanıda istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.aşağıdaki tarif tam da olmasada biraz fikir verebilir sanırım. bu siteden çok faydalandım dreamweaver hakkında birşeyler lazım olursa yardımcı olurum seve seve

şimdi dreamweaver programını açalım.boş bir sayfa açıyoruz ve page properties menüsünden sayfa ayarlarını yapalım.ben yazıları beyaz arka fonu siyah yapmak istiyorum

okey tuşuna bastıktan sonra tablo ekle seçeneğine tıklayalım(menü çubuğunda var.)

3 satır ve 3 sütundan oluşan bir tablo ekliyoruz.alttaki değerleri 0 yapın böylece tablonun çizgileri görünmez.

alttaki menüden hizala seçeneğini kullanarak tabloyu ortalıyoruz,sayfanın ortasına yani.

şu anda durum aşağıdaki gibidir

orta sıradaki 3 hücreyi seçip ctrl+alt+m tuşuna basıp hepsini birleştiriyoruz

şimdi en üste gösterdiğimiz resme sağ tıklayıp kopyala deyin ve tablo üzerinde ortadaki birleşmiş satıra
sağ tıklayıp yapıştır deyin.
"copy file as "adlı bir pencere açılacak ve size bu resmin hangi isimle kaydedilmesini istediğinizi soracaktır.
bir isim verip okeleyin. durum aşağıdaki gibi olacaktır. resmi tablonun ortasına yerleştirerek sayfada sabitledik.

şimdi resmimizin altında ve üzerinde birer sarırımız var.buraalara tıklayarak istdiğiniz yazıyı yazın.
yazı rengini daha önceden beyaz olarak ayarlamıştık.

şimdi durum yukarıdaki gibi olacaktır.dosya menüsünden farklı kaydet seçeneği ile hazırladığımız bu sayfayı istediğiniz bir klasöre kaydedin.klasörün adı "benim sitem" olabilir mesela
secretboy
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #20 : Ekim 19, 2008, 02:36:03 ÖS »

Ben ekteki kodlarla yaptım ve ana dizine attım (public_html ye index.php nin olduğu yere yani) fakat bende 404 Not Found hatası verdi

The requested URL /siteninismi/index.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Nasıl çözebilirim??

İNTERNETTEN PARA KAZANMANIN EN GÜVENLİ YOLU İÇİN TIKLA!
baycall
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Mart 19, 2009, 11:15:43 ÖÖ »

agalar kısaca olay şu

bir index.html yada index.shtml sayfası yap ve forum ana dizinine at olay budur
antalya
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2009, 12:46:23 ÖÖ »

sagol 
aliisot
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #23 : Eylül 10, 2009, 11:11:18 ÖÖ »

ben ana dizindeki index.php nin adını index1.php yaptım sonra frontpageden giriş sayfasını
acemicede olsa hazırladım sonra onu index.php diye kaydettim ve ana dizine attım şöyle oldu Smiley

http://aliisot01.al.funpic.de/index.php
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > SMF'yi Kişiselleştirin > Konu: Giriş Sayfası Ekleme
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: