eğer girişe büyük bir resim koymayı düşünüyorsanız, büyük olduğu için geç açılır. onun için resmi 3-4 dilime bölüp taplo içine gömün.hücre kenarlıklarını 0 yani görünmez yapın. bu yolla arkaplanıda istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.aşağıdaki tarif tam da olmasada biraz fikir verebilir sanırım. bu siteden çok faydalandım dreamweaver hakkında birşeyler lazım olursa yardımcı olurum seve seve

şimdi dreamweaver programını açalım.boş bir sayfa açıyoruz ve page properties menüsünden sayfa ayarlarını yapalım.ben yazıları beyaz arka fonu siyah yapmak istiyorum

okey tuşuna bastıktan sonra tablo ekle seçeneğine tıklayalım(menü çubuğunda var.)

3 satır ve 3 sütundan oluşan bir tablo ekliyoruz.alttaki değerleri 0 yapın böylece tablonun çizgileri görünmez.

alttaki menüden hizala seçeneğini kullanarak tabloyu ortalıyoruz,sayfanın ortasına yani.
şu anda durum aşağıdaki gibidir

orta sıradaki 3 hücreyi seçip ctrl+alt+m tuşuna basıp hepsini birleştiriyoruz
şimdi en üste gösterdiğimiz resme sağ tıklayıp kopyala deyin ve tablo üzerinde ortadaki birleşmiş satıra
sağ tıklayıp yapıştır deyin.
"copy file as "adlı bir pencere açılacak ve size bu resmin hangi isimle kaydedilmesini istediğinizi soracaktır.
bir isim verip okeleyin. durum aşağıdaki gibi olacaktır. resmi tablonun ortasına yerleştirerek sayfada sabitledik.

şimdi resmimizin altında ve üzerinde birer sarırımız var.buraalara tıklayarak istdiğiniz yazıyı yazın.
yazı rengini daha önceden beyaz olarak ayarlamıştık.

şimdi durum yukarıdaki gibi olacaktır.dosya menüsünden farklı kaydet seçeneği ile hazırladığımız bu sayfayı istediğiniz bir klasöre kaydedin.klasörün adı "benim sitem" olabilir mesela