SiTiRmeUbb
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2007, 12:20:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 13, 2007, 06:03:56 ÖÖ » |
|
Ben orjinal siteden türkçe dil dosyalarını indirip yükledim olmaz mı?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
Huzeyme
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 13, 2007, 06:10:16 ÖÖ » |
|
Bu dosyaları kurunca, bir çok mod kurmuştuk elle. Bunlar yok olmaz mı hocam?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #18 : Şubat 13, 2007, 06:26:06 ÖÖ » |
|
Bu dosyaları kurunca, bir çok mod kurmuştuk elle. Bunlar yok olmaz mı hocam?
Büyük ihtimalle ek paketi ve türkçe yamayı kurduğunuzda birşey olmaz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
karamazof
H-Full Member
ForumBAHA.com
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 13, 2007, 06:47:18 ÖÖ » |
|
9. Değişiklik Yapılacak ./Sources/ManageRegistration.php Test Başarısız 10. Değişiklik Yapılacak ./Sources/ManageSearch.php Test Başarılı 11. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Packages.php Test Başarılı 12. Değişiklik Yapılacak ./Sources/PersonalMessage.php Test Başarılı 13. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Post.php Test Başarılı 14. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Profile.php Test Başarılı 15. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Register.php Test Başarısız 16. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Reminder.php Test Başarılı 17. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Search.php Test Başarılı 18. Değişiklik Yapılacak ./Sources/SplitTopics.php Test Başarılı 19. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Compat.php Test Başarılı 20. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Graphics.php Test Başarısız 21. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Members.php Test Başarılı 22. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Package.php Test Başarılı 23. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs-Post.php Test Başarılı 24. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Subs.php Test Başarılı 25. Değişiklik Yapılacak ./Sources/Themes.php Test Başarılı 26. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Poll.template.php Test Başarılı 27. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Profile.template.php Test Başarılı 28. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Register.template.php Test Başarısız
üstad simdi ne yapmalıyım Posted on: Şubat 13, 2007, 04:28:15 pm devam edıp smf_1-1-2_patch_TR'yı kursam olurmu acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #20 : Şubat 13, 2007, 06:49:08 ÖÖ » |
|
Hayır devam etme.
Hangi sürümü kullanıyorsun şuan? SMF 1.1.2 patch'ini kur sonra TR'sini kur. Fakat hata çıkarsa yukarıdaki gibi yaz buraya yeniden. Manuel kurulumunu anlatayım :S Upgrade'te yapabilirsin.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
karamazof
H-Full Member
ForumBAHA.com
|
 |
« Yanıtla #21 : Şubat 13, 2007, 06:52:14 ÖÖ » |
|
şuankı surum SMF 1.1.1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #22 : Şubat 13, 2007, 06:54:00 ÖÖ » |
|
O zaman ekteki 2 dosyayı kur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamazof
H-Full Member
ForumBAHA.com
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 13, 2007, 06:55:48 ÖÖ » |
|
yanı ustad yukarıya goruntuye ragmen 1-smf_1-1-2_patch.tar ( kurulumu onaylıyorum) 2-smf_1-1-2_patch_TR ( ve bunu kuruyorum) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 13, 2007, 06:56:29 ÖÖ » |
|
yanı ustad yukarıya goruntuye ragmen 1-smf_1-1-2_patch.tar ( kurulumu onaylıyorum) 2-smf_1-1-2_patch_TR ( ve bunu kuruyorum)  O hata çıkmamalı. Manuel Kur. ~inan anlatmaya başladı. Birazdan buraya ekler kodları. Bekle biraz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2007, 06:57:34 ÖÖ » |
|
dostum akşam anlatacam 8 gibi bakarsan buraya göreceksin  okadar da acil değil sadden 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
karamazof
H-Full Member
ForumBAHA.com
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 13, 2007, 06:58:17 ÖÖ » |
|
ok ustadlarım tesekkur ederım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k@inat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 13, 2007, 06:58:34 ÖÖ » |
|
kurdum sorunsuz kullanıyorum ama upgrade ile kurdum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #28 : Şubat 13, 2007, 07:01:43 ÖÖ » |
|
dostum akşam anlatacam 8 gibi bakarsan buraya göreceksin  okadar da acil değil sadden  İnanınki acil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamazof
H-Full Member
ForumBAHA.com
|
 |
« Yanıtla #29 : Şubat 13, 2007, 07:06:50 ÖÖ » |
|
dostum akşam anlatacam 8 gibi bakarsan buraya göreceksin  okadar da acil değil sadden  İnanınki acil  hangisine inanalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|