canbaz10
Newbie
|
 |
« Yanıtla #150 : Ekim 07, 2007, 03:46:09 ÖÖ » |
|
SMF 1.1.2 İndir (SMF Tam Kurulum) İNDİRDİM SONRA NE yapmam lazım arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SoniQuake
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #151 : Ekim 20, 2007, 03:26:31 ÖÖ » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DéS!nQ
Newbie
|
 |
« Yanıtla #152 : Kasım 07, 2007, 09:30:43 ÖÖ » |
|
aRKadaşlar ben Myßßden Smfye Geçmek İstiyorum Ama Smf yi Ögrenmem İçin iLk ßaşta 1-2 Hafta Free Hostta TakıLcam Benm İçin Forum KurabıLcek Varmı Ftp Adresımı faLan yoLLayım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
By Admın
Newbie
|
 |
« Yanıtla #153 : Kasım 17, 2007, 01:55:20 ÖS » |
|
Ben bi yerde duydum benım smf sitem var 133 üyem var eger bu smf eklentisini kurarsan uyelerin gider veritabanın gider dediler ole bişe varmı yoqsa benım siteme bunu kurabilecek varmı? varsa srht_94@hotmail.com adresini eklesinler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #154 : Kasım 20, 2007, 11:21:11 ÖÖ » |
|
aRKadaşlar ben Myßßden Smfye Geçmek İstiyorum Ama Smf yi Ögrenmem İçin iLk ßaşta 1-2 Hafta Free Hostta TakıLcam Benm İçin Forum KurabıLcek Varmı Ftp Adresımı faLan yoLLayım ?
forumda aramayaparak öğrenbilirsin kimse sana kurmaz Ben bi yerde duydum benım smf sitem var 133 üyem var eger bu smf eklentisini kurarsan uyelerin gider veritabanın gider dediler ole bişe varmı yoqsa benım siteme bunu kurabilecek varmı? varsa srht_94@hotmail.com adresini eklesinler kimse size kurmaz ..
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
SoniQuake
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #155 : Aralık 19, 2007, 08:26:12 ÖÖ » |
|
emeğe saygı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ezey
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #156 : Mart 12, 2008, 03:15:54 ÖS » |
|
Merhaba; host aldıgım site otomatik 1.0.9 smf surumunu kuruyor 1.1.2 ye yukseltmek istiyorum. smf 1-1-2 upgrade.zip dosyasını acıp upgrade.php dosyasını calıstırdım. siteyi 1-1-2 ye yukseltti. ancak siteye girince "Database Error Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator" diye hata veriyor. neyapabilirim yardım rica ediyorum? bu arada upgrade php dosyasını kurunca asagıdaki hatayı vermisti. --------------- Upgrading... Updating Settings.php... Successful.
Warning: file() [function.file]: Unable to access /www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade_1-1.sql in /www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade.php on line 1126
Warning: file(/www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade_1-1.sql) [function.file]: failed to open stream: No such file or directory in /www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade.php on line 1126
Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade.php on line 1138
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /www/freehostplace.com/1/2/3/123host/htdocs/1/upgrade.php on line 1140 Successful. Taking the forum out of maintenance mode... Successful. Upgrade Complete That wasn't so hard, was it? Now you are ready to use your installation of SMF. Hope you like it! Delete this upgrade.php and its data files now. (doesn't work on all servers.)
If you had any problems with this upgrade, or have any problems using SMF, please don't hesitate to look to us for assistance.
Best of luck, Simple Machines
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mickeyy
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #157 : Mart 24, 2008, 06:05:14 ÖÖ » |
|
Kolay Gelsin Ben Kendi Hostuma Smf 1.1.4 ü Kurdum Sitede Gayet Güzel Anlatılmış Çok Teşekkür Ediyorum Anlatım ve Paylaşımlar İçin.Benim Bir Sorum Forumda AnaSafya Olarak Görünen Kısmı Bulamadam Ayrı Birşey mi Yüklemem Lazım..Yoksa Bi Ayarmı Yapmam Lazım Bunu Bulamadım Forumda Arattırdım Ama Karşıma Birşey Çıkmadı.. Benim Şuanki Forumum: http://www.smfturk.net/forum/index.php bu şekilde sadece forum ama ben:http://www.civcivclup.com/ bu site gibi anasafyası olarak kurmak istiyorum..bunun için yardım edermisiniz banayada yönlendireceğiniz link var ise orayada bakarım.. (Reklam yapmak istemedim sadece sitenin şekli üzerinde olarak site ismi yazım) : Mart 23, 2008, 05:31:17 pm
Tamam Buldum Sorunu Portal Kurmak İmiş Ben Anasayfa Diye Aratmışım Kusura Bakmayın.Çok Teşekkürler Tekrar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ferka_74
Newbie
|
 |
« Yanıtla #158 : Haziran 03, 2008, 11:48:17 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar kusura bakmayın ben SMF' de yeniyimde, türkçe utf8 dil paketiyle standart türkçe paketi ile arasındaki fark nedir ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #159 : Haziran 05, 2008, 09:22:37 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar kusura bakmayın ben SMF' de yeniyimde, türkçe utf8 dil paketiyle standart türkçe paketi ile arasındaki fark nedir ?
UTF-8 kurarsanız sitenizde birçok dil desteği sağlamış olursunuz. Mesela Çince harfler bile sitenizde okunur görünür. Eğer normal olarak kurarsanız bu harfler Çince dili seçili değilken, harflerin bozuk gösterilmesine neden olur.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
xyz
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #160 : Eylül 11, 2008, 12:51:58 ÖS » |
|
arkadaşlar kurulumda verilen tüm chmodları yaptığım halde kurulum yapmıyor yeniyim kusura bakmayın :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cyberavsar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #161 : Eylül 12, 2008, 07:44:57 ÖÖ » |
|
arkadasalr ben yeniden kurmak istiyorum ama yazma izninin nasıl verildiğini bilmiyorum tam anlamıyla yüklemem için ne yapmam gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #162 : Eylül 12, 2008, 11:07:53 ÖS » |
|
arkadaşlar kurulumda verilen tüm chmodları yaptığım halde kurulum yapmıyor yeniyim kusura bakmayın :S
Hata nedir? arkadasalr ben yeniden kurmak istiyorum ama yazma izninin nasıl verildiğini bilmiyorum tam anlamıyla yüklemem için ne yapmam gerek
Dosyaları FTPye yükle, hangi dosyalarda veya klasörlerde yazma izni isteniyorsa o dosyalara veya klasörlere sağ tıkla CHMOD'a gel oradan da 777 yap (FTP'de bu işlemleri gerçekleştireceksin)
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
imdat
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #163 : Eylül 13, 2008, 03:43:51 ÖÖ » |
|
teşekkür ederim hallettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
monster_suskun
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #164 : Eylül 17, 2008, 12:03:28 ÖÖ » |
|
husmen kardeş vaklla görüyorum ki herkese gayet güzel yardımcı oluyorsun benim bu sorunuma da yardımcı olman temennisiyle şimdi derdimi anlatıyım... selamlar kolay gelsin herkese ben 1.1.6 yı sıfırdan kurucm ancak install.php de  burda MySQL username:ve MySQL password: bunları nasıl doldurmalıyım ben herhangi bi kullancıı adı ve şifre verdim connect dediğimde  bu yazıyla karşılaştım forumda aradım ama gözüme çarpmadı nasıl çözebilirim bu sorunu lütfen yardım eder misiniz gerekli dosyaların chmod larını da 777 yaptım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|