sibermax
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #135 : Nisan 20, 2007, 06:48:02 ÖÖ » |
|
ya bu soru işaretleri ne anlama geliyo ı ve ğ ler soru işaretli yardım pls
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraxi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #136 : Nisan 21, 2007, 05:30:10 ÖS » |
|
o bi çok kişinin ( ben dahil ) ortak sorunu... çok üzerinde durdum ama bi türlü düzeltemedim..
tr dil peketlerini defalarca yukjledım fakat duzelmedı gitti.. ve uyelere giden hosgeldin mailide aynı sekilde... moderatore bildir olayıda ( UTF-8 için konusuyorum )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-Ayşegül-
Full Member
I love (x)
|
 |
« Yanıtla #137 : Nisan 26, 2007, 03:05:29 ÖS » |
|
o bi çok kişinin ( ben dahil ) ortak sorunu... çok üzerinde durdum ama bi türlü düzeltemedim..
tr dil peketlerini defalarca yukjledım fakat duzelmedı gitti.. ve uyelere giden hosgeldin mailide aynı sekilde... moderatore bildir olayıda ( UTF-8 için konusuyorum )
Veritabanında da soru işareti ise bu zaten kalıcı bir sorundur düzeltilemez. Eğer veritabanınızda Türkçe karakterler acayip bir karakter olarak görünüyorsa düzelme şansımız var. Soru işareti olup olmadığını kontrol etmek için phpmyadmin'e girin ve veritabanınıza tıklayın. Ardından smf_messages tablosuna gözat deyin ve herhangi bir mesaja girin. Türkçe karakterlerin yerinde ne yazıyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matematik
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #138 : Nisan 26, 2007, 05:16:18 ÖS » |
|
1 - Eğer linux sunucu kullanıyorsanız, Cpanelden Mysql Database Administrator a girin ve en altta Wilcard yazan yere % işaretini yazın ve ekle diyin. Linux sunucularda veritabanına uzaktan bağlanabilmek için bu işlemi yapmanız gerekmektedir. bunu yapamadim daha dogrusu Wilcard yazan yeri bulamadim bulsaydim % işaretini yazacaktim 
|
|
|
|
|
|
Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip olduğu tek şey odur...
|
|
|
-Ayşegül-
Full Member
I love (x)
|
 |
« Yanıtla #139 : Nisan 27, 2007, 05:15:58 ÖÖ » |
|
Onu yapmanı tavsiye etmem. 1 - Eğer linux sunucu kullanıyorsanız, Cpanelden Mysql Database Administrator a girin ve en altta Wilcard yazan yere % işaretini yazın ve ekle diyin. Linux sunucularda veritabanına uzaktan bağlanabilmek için bu işlemi yapmanız gerekmektedir. bunu yapamadim daha dogrusu Wilcard yazan yeri bulamadim bulsaydim % işaretini yazacaktim  Ne problem var şuan?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
matematik
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #140 : Nisan 27, 2007, 07:37:17 ÖÖ » |
|
hosta baglanmiyor yani DB'ye normal olarak baglaniyorum ama bu programla baglanamiyorum
|
|
|
|
|
|
Asla birilerinin umudunu kırma. Belki de sahip olduğu tek şey odur...
|
|
|
serseri06421
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #141 : Mayıs 09, 2007, 09:39:48 ÖÖ » |
|
ben kurdum cok güzel gecti hiç hata vermedi Ör: http://www.siteadi.com/forum/upgrade.php gibi girdim önüme smf kurulum geldi bilgileri giriyorum connet diyor nerden yapabilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #142 : Mayıs 10, 2007, 01:14:01 ÖÖ » |
|
nasıl connect diyor yaw :S smf connect xxxxxxx try again diyemi başlıyor .. eğer düşündüğüm hataysa host bilgilerini doğru gir.. ondan kaynaklanıyro cevabı daha önce verildi..
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
akinciyiz
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #143 : Haziran 02, 2007, 02:25:50 ÖÖ » |
|
eline sağlık kaptan süpersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraxi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #144 : Temmuz 18, 2007, 04:25:02 ÖS » |
|
Smf 1.1.2 kullanıyorum Seo ya geçebilir miyim ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #145 : Temmuz 19, 2007, 12:52:22 ÖÖ » |
|
Evet geçebilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buraxi
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #146 : Temmuz 19, 2007, 01:49:18 ÖÖ » |
|
arkadaslar seo yu ılk kez kuracagım... seo 1.1.2 gibi smf sürümü müdür ? yoksa bır eklentımıdır smf ye?
birde burda bı yazıda okumuştum. 1.1.3 kurdum ama resimler gorunmuyor diye bir yazı... 1.1.3 e geçmeyi dusunuyordum fakat kararsız kaldım bu yuzden... bu konu hakkında goruşunuz nedir ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fgt91
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #147 : Eylül 02, 2007, 08:11:07 ÖÖ » |
|
kurulum aşamalrı yok muuuuu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
selmanca
Newbie
|
 |
« Yanıtla #148 : Eylül 08, 2007, 11:25:49 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar SMF nin resimli kurulumu vardı bu sitede 1.1.2 nin..Nerede yahu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
expecto
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #149 : Eylül 26, 2007, 07:38:56 ÖÖ » |
|
upgrade dosyasını ve tr yi indirdim napıcam şimdi  Upgrade dosyasını içinde dosyaları zip'ten çıkar ve forum dosyalarının üzerine yükle. Yani forum dosyalarınla değiştirilsin. TR paketini de aynı şekilde yap. Yükleme bittikten sonra browser'ın ile upgrade.php dosyasını çalıştır yeter. dosyaları nereye çıkartcaz? : Eylül 25, 2007, 02:58:27 pm
upgrade dosyasını ve tr yi indirdim napıcam şimdi  Upgrade dosyasını içinde dosyaları zip'ten çıkar ve forum dosyalarının üzerine yükle. Yani forum dosyalarınla değiştirilsin. TR paketini de aynı şekilde yap. Yükleme bittikten sonra browser'ın ile upgrade.php dosyasını çalıştır yeter. [/quote browseri nasıl açcaz : Eylül 25, 2007, 03:43:19 pm
 yaa bu çıktı ne yapcam o dediğiniz şey browser yapınca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|