3. mesajdan sonra reklam : 10 ytl yıllık
duyurular gibi reklam : 7 ytl yıllık
forumun en altına reklam : 4 ytl ( boyutlar okadar önemli değil )
633 üyem var. Bu fiyata reklem zor görürüsünüz (BENİM ACİL PARAYA İHİTYACIM VAR İSTEYEN OLURSA FORUMA ORTAKTA OLABİLİR VEYA SATABİLİRİMDE.)
bence bu tip konu başlıkları açıp kendinizi küçültüyorsunuz arkadaşım.
hem sitende 636 üye var ama bugün online olan 1 kişi. nasıl oluyorda 636 üye oluyor anlamadım.. ayrıca zaten buralarda ki insanların siteleri hep forum üzerine kurulmuş. ben siteme aylık $100 dolara bile bir forum reklamı koymam. tabi bu kişiden kişiye değişir. ayrıca paraya ihtiyacım var demişsin. 3 5 lirayamı ihtiyacın var arkadaşım. eğer gerçektende 3 5 liraya ihtiyacın var ise merak ettim ne yapacaksın bu parayı. eğer gerçekten ihtiyacın olduğunu düşündüğümde sana bu parayı yollayabilirim.
bak dostum bir ben yalan konuşmam. ikincisi benim hakımda konuşurken daha dikaktli olacaksın üçüncüsü hostum dns güncelemesi yapıyordu bu konu açarken bile site açılalı 3 dk olmuştu.. evet paray ihityacım avr forum reklamla kaynıyor bana lazım oaln parada 40 ytl bilmeden konuşma. artı forumun duyursunu okusan yazdığım yazıyı gördün onada inanmasan husmen 73 söel bakalım daha dün dns ile ilgili soru sordum ....: (
husmenden yeni site aldım 1 hafta içinde 40ytl ödemem gerekiyor :@