denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« : Şubat 19, 2007, 11:41:34 ÖÖ » |
|
Uyumluluk: rc3, 1.1 Final, 1.1.1, 1.1.2 Açıklama: Başka bir siteye bağlanmadan direk forumunuzda başka bir sayfada sohbet odası... BBC kodları açıktır... Ziyaretçilere kapalıdır ama açılabilir. Dosya: Ektedir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 19, 2007, 12:00:07 ÖS » |
|
Subs.php dosyasını buraya ekle bi(kodların boyutunu ayarla)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2007, 12:08:12 ÖS » |
|
<?php /********************************************************************************** * Subs.php * *********************************************************************************** * SMF: Simple Machines Forum * * Open-Source Project Inspired by Zef Hemel (zef@zefhemel.com) * * =============================================================================== * * Software Version: SMF 1.1.2 * * Software by: Simple Machines (http://www.simplemachines.org) * * Copyright 2006 by: Simple Machines LLC (http://www.simplemachines.org) * * 2001-2006 by: Lewis Media (http://www.lewismedia.com) * * Support, News, Updates at: http://www.simplemachines.org * *********************************************************************************** * This program is free software; you may redistribute it and/or modify it under * * the terms of the provided license as published by Simple Machines LLC. * * * * This program is distributed in the hope that it is and will be useful, but * * WITHOUT ANY WARRANTIES; without even any implied warranty of MERCHANTABILITY * * or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. * * * * See the "license.txt" file for details of the Simple Machines license. * * The latest version can always be found at http://www.simplemachines.org. * **********************************************************************************/ if (!defined('SMF')) die('Hacking attempt...');
/* This file has all the main functions in it that relate to, well, everything. It provides all of the following functions:
resource db
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2007, 12:17:11 ÖS » |
|
@SynchroN hide tag modunla çakışıyor, hite tag modunun kodlarından hata veriyor....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExTaCy
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2007, 03:00:17 ÖS » |
|
ya kurulduda kullanamıom nerden bulcam bunun kurulu oldugu yeri....
|
|
|
|
|
|
Www.goimkb.com 
|
|
|
despon
H-Full Member
SohbetForum.Com
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2007, 11:57:39 ÖS » |
|
waay super ya.. paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2007, 02:05:31 ÖÖ » |
|
yönetim paneli yok, direk üstteki menüde SOHBET butonuna tıkla gör... Kuranlar bir link ve demo üyelik versin, online göriim, localhostta çalıştırdım sadece...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamer
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2007, 12:03:35 ÖS » |
|
sağol denislici
fakat bu default temada çalışıyor !
modun modification.xml dosyasında
<file name="$themedir/index.template.php">
bunu nasıl değiştirmem gerekiyorki kendi temama kurayım ?
tema klasör adım "amber11final"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 20, 2007, 03:10:39 ÖS » |
|
~zatara
<file name="Themes/amber11final/index.template.php">
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
phiL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 20, 2007, 10:42:20 ÖS » |
|
rc2 için olanı yok mudur ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 21, 2007, 12:39:45 ÖÖ » |
|
rc2 için olanı yok mudur ?
denemedim, istersen dene , hata verirse devam etme ama hata vereceğini sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamer
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 21, 2007, 02:11:43 ÖÖ » |
|
sağol Hüseyin
fakat bi kötü tarafı var bu chatin,adresi direk url olarak webden girersen,misafir olarak nick girip oturum açabiliyorsun.
forumda sadece buton gizlenmiş oluyor !
misafir girişini kaldırmak içinil gili kodları bulamadım,fazla anlamadığım için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExTaCy
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 21, 2007, 04:34:29 ÖS » |
|
yönetim paneli yok, direk üstteki menüde SOHBET butonuna tıkla gör... Kuranlar bir link ve demo üyelik versin, online göriim, localhostta çalıştırdım sadece... mende sohbet linkide yok bunu benmi eklicem yoksa otomatik kendisi cıkıomu eger cıkmıosa ben ekledim diyelim linkini nerden bulcam sohbete giriş için...
|
|
|
|
|
|
Www.goimkb.com 
|
|
|
Tamer
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 22, 2007, 11:55:10 ÖÖ » |
|
default temaya kurduğu için başka temada göremezsin sohbet butonunu ! default temadaki index.template.php deki tpvchat buton kodlarını kendi temandakine ekliyceksin o kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|