|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 11, 2006, 12:42:30 ÖS » |
|
Bildiğim kadarıyla Joomla ile ilgili bir sorun. Yani Joomla+SMF olan sitelerde oldu bu olay.
Eğer sadece SMF ile ilgili bir sorun olsaydı bizim sitelerimizde hacklenirdi.
Şu an için endişelenmeye gerek yok bence.
Joomla+SMF kullananlarda sitelerini dondursalar iyi olur.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
TaTLi_SeRT
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2006, 12:47:10 ÖS » |
|
evet girdiğim sitelerde portallı siteler ama...
smfnin diğer destek siteside açılmayınca bian acabamı dedim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 11, 2006, 12:48:53 ÖS » |
|
evet girdiğim sitelerde portallı siteler ama...
smfnin diğer destek siteside açılmayınca bian acabamı dedim...
Orada yedek alındığı için Default Plesk Sayfası çıkıyordu  Şu an için SMF'de bir sorun yok şükür.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
TaTLi_SeRT
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2006, 12:55:13 ÖS » |
|
oki Tşkrler... rahatladım biraz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
secure
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 12, 2006, 10:04:25 ÖS » |
|
arkadaslar hacklenen sıtelerın yuzde 90 host ve kendı hatalarından dolayı hacklendı
hosttan kaynaklanan suc safe modelerı kapalı ıdı
kendı hacklenen sıtelerde genel ıtıbarı ıle verıtabanı yukleme denen bır ıllet yapılmıstı adamlar saolsunlar ellerıyle sıfrelerı vermısler sakın bole bır hataya dusmeyın geregı yok yedegınız php my admından alın
2. konuda sız sız olun sakım ola joomla mambo kurmayın bu ıkı scrıptın 50 sene kalsa acıklarını kapayamazlar aranmıza bazı karakterı bozuk ınsanlar gelıp ortaya bır laf atıyo ortalıgı karıstırıp gıdıyo sız sız olun bu tur olaya kanmayın
|
|
|
|
|
|
Ben Bu Alemde Kral'da Tanımam Kural'da Ben 1 Günde Kral Olmadım... 1 Günde'de TaHT'TaN İNMeM...
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2006, 09:48:38 ÖÖ » |
|
arkadaslar hacklenen sıtelerın yuzde 90 host ve kendı hatalarından dolayı hacklendı
hosttan kaynaklanan suc safe modelerı kapalı ıdı
kendı hacklenen sıtelerde genel ıtıbarı ıle verıtabanı yukleme denen bır ıllet yapılmıstı adamlar saolsunlar ellerıyle sıfrelerı vermısler sakın bole bır hataya dusmeyın geregı yok yedegınız php my admından alın
2. konuda sız sız olun sakım ola joomla mambo kurmayın bu ıkı scrıptın 50 sene kalsa acıklarını kapayamazlar aranmıza bazı karakterı bozuk ınsanlar gelıp ortaya bır laf atıyo ortalıgı karıstırıp gıdıyo sız sız olun bu tur olaya kanmayın
Haklısın kardeş. Joomla'nın ne kadar güvenli olduğunu bilmiyorum. Daha çok SMF ile ilgileniyorum. Hacklenme olayına gelince dediğin gibi hosting'ten ve portallardan kaynaklanan bir sorun. Bencede telaşa hiç gerek yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
timsahcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2006, 02:54:05 ÖS » |
|
yani portal tavsiye edilmiyor diyebilirmiyiz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
test
Mod & Theme Testing
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 13, 2006, 01:46:12 ÖÖ » |
|
yani portal tavsiye edilmiyor diyebilirmiyiz?
Tinyportal ile ilgisi yok arkadaşım. Rahatlıkla kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 30, 2006, 10:43:57 ÖÖ » |
|
mk portalda açık oldğunu duymuştum 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 30, 2006, 10:50:34 ÖÖ » |
|
Gerek yok böyle gerginliklere. Ciddi bir açık söz konusu olursa 1 gün içinde yaması yayımlanıyor. Tabi tedbiri elden bırakmamak şart.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ded
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2006, 02:00:37 ÖS » |
|
smf nin tüm versiyonlarında xss açığı olduğu ve bu yolla adminlerin şifreleri rahatlıkla ele geçerilip sitenin hacklendiği soyleniyor.boyle bişi varmı ?varsa açığı nasıl kapatırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 19, 2006, 03:20:29 ÖS » |
|
smf nin tüm versiyonlarında xss açığı olduğu ve bu yolla adminlerin şifreleri rahatlıkla ele geçerilip sitenin hacklendiği soyleniyor.boyle bişi varmı ?varsa açığı nasıl kapatırız
Yaması Çıktı
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
denislici
SMF Ustası
Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 20, 2006, 04:07:32 ÖÖ » |
|
evet internet explorerden kaynaklanan bu açık vardı ve 1.1.1'de kapatıldı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|