|
husmen73
|
 |
« : Mayıs 18, 2006, 06:02:11 ÖÖ » |
|
Üyelere Hızlı Cevap Bölümü Eklemek;
Çözüm: Yönetim Paneli ---> Temalar Ve Görünüm ---> Ayarları Sıfırla ---> SMF Default Theme (Kendi Temanızı Seçin)
Sizlerde buraya bunun gibi özellikleri aktif etmeyi yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
Masterhan
Administrator
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 24, 2006, 12:40:33 ÖS » |
|
Bazı Temalar da otomatik ayarlanmış olabiliyor. Özel Mesaj Geldiğinde Uyarılmak İstiyorsanız ;
Profil--->Kimlik Bilgilerini Değiştir--->Özel Mesaj Ayarları
Bu Bölümde : Yeni mesaj aldığınızda bir uyarı penceresi gösterilsinmi? Linkini aktif yapın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilk mohikan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 09, 2006, 09:51:43 ÖÖ » |
|
kardeşş yaa benm sorunum temyı yükledimmm ama butonları yükleyemedim nasıl yüklücemm... anasayfaa yzaan buton falan gözükmüyoo nasıl ayarlıcamm yarıdm edersenn sewinirimm şimdidenn teşşekürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 09, 2006, 10:21:39 ÖÖ » |
|
kardeşş yaa benm sorunum temyı yükledimmm ama butonları yükleyemedim nasıl yüklücemm... anasayfaa yzaan buton falan gözükmüyoo nasıl ayarlıcamm yarıdm edersenn sewinirimm şimdidenn teşşekürler....
Hangi temayı yukledin? Eğer türkçe butonları olmayan bir tema ise butonlar çıkmaz. Başka temanın butonlarını yukleyebilirsin... Bunu yapmak için yuklediğin tema içine gir FTP ile.. Daha sonra images klasörüne gir oraya turkish adında klasör aç ve içine butonları upload et.
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
ilk mohikan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 09, 2006, 10:24:42 ÖÖ » |
|
kardeş ben indirdim butonları da ayrıyetten zaten türkçe butonları war şu anda ama x şeklinde çıkıyo gözükmüyo yani ftp den denemedm teşekkür ederim boyle denicem bi de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
diyarcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 20, 2006, 04:24:43 ÖS » |
|
Çözüm: Yönetim Paneli ---> Temalar Ve Görünüm ---> Ayarları Sıfırla ---> SMF Default Theme (Kendi Temanızı Seçin)
dediğinizi yaptım ama burada hızlı cevapla ilgili herhangi bir seçenek yok, tam olarak nerede acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 26, 2006, 02:05:08 ÖS » |
|
dediğinizi yaptım ama burada hızlı cevapla ilgili herhangi bir seçenek yok, tam olarak nerede acaba? Oradan kendi temanın altındaki şu yazıya (linke) tıkla " Bu tema için kullanıcıların sahip olduğu ayarları sıfırla" Açılan pencerede göreceksin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
StephaN
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 01, 2007, 06:55:52 ÖÖ » |
|
ben tapdım işe yaradı çok sagolun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ankebut
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2007, 06:36:19 ÖÖ » |
|
Yönetim Paneli ---> Temalar Ve Görünüm ---> Ayarları Sıfırla ---> SMF Default Theme (Kendi Temanızı Seçin) Oradan kendi temanın altındaki şu yazıya (linke) tıkla " Bu tema için kullanıcıların sahip olduğu ayarları sıfırla" Açılan pencerede göreceksin  Ben colatesi v3 kullanıyorum benim tema orda gözükmüyor ne yapmalıyım ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 08, 2007, 09:12:04 ÖÖ » |
|
. Yönetim Paneli ---> Temalar Ve Görünüm ---> Ayarları Sıfırla ---> SMF Default Theme (Kendi Temanızı Seçin) Oradan kendi temanın altındaki şu yazıya (linke) tıkla " Bu tema için kullanıcıların sahip olduğu ayarları sıfırla" Açılan pencerede göreceksin  Ben colatesi v3 kullanıyorum benim tema orda gözükmüyor ne yapmalıyım ?? Temanı yeniden yükle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ankebut
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 10, 2007, 01:57:53 ÖÖ » |
|
Temanı yeniden yükle
olmadı kardeş yine de saol..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
want3d
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2007, 11:10:49 ÖÖ » |
|
bendede gözükmüyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 27, 2007, 04:29:01 ÖÖ » |
|
bendede gözükmüyor.
Ne görünmüyor? Eğer temadan bahsediyorsan tema yükleme konusuna bakın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ankebut
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 27, 2007, 09:37:55 ÖÖ » |
|
bendede gözükmüyor.
Ne görünmüyor? Eğer temadan bahsediyorsan tema yükleme konusuna bakın. Temamızda bi sorun yok husmen73 gayet normal çalışıyor.. Yönetim Paneli ---> Temalar Ve Görünüm ---> Ayarları Sıfırla ---> SMF Default Theme (Kendi Temanızı Seçin) ama burda temamı seçemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2007, 10:16:54 ÖÖ » |
|
default tema içine tekrar themes.template.php dosyanızı yükleyin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|