sevgili dostlar ;
bu site 2 bölümden oluşuyor;
1-) ad, soyad vb. bilgilerden oluşan bölüm.
bu bölümün doldurulması sonucu veri tabanında birikecek bilgiler ve şikayet, çıktıları alınarak gerekli kurumlara teslim edilecek(teslimatlar fotoğraf vb. olarak sitede yayınlanacak ve bu site yada anket bir kerelik değil sonuç alınana kadar bu site ben ve arkadaşlarım tarafından açık tutulacak). Burda verilecek bilgilerin doğruluğu bilgi verene aittir. Noter olması veritabanında herhangi bir değişiklik yapılamaz demek değildir.
2-) anket; bu anket internette yayınlanacak ve siteyi takip eden ziyaretçilere +/- olarak o anki durumu dile getirecektir.
ben uyarılardan sonra birkaç notere yazdım sponsor noter olarak yardımcı olmaları için.sizinde farkettiğiniz gibi bu site birkaç öğrenci tarafından belli maddi imkanlarla açılmıştır. Su an sağlayabileceğimiz hizmet ne yazıkki bukadar. Biz hertürlü öneriye ve yardıma açığız.
bu siteyi açtık çünkü gördüğümüz bir aksaklığa karşı tepkimizi herkesle paylaşmak istedik. Ve herkesinde bizimle düşüncelerini paylaşmalarını istiyoruz. Eleştirilerinizi burda görmek çok güzel ancak isimlerinizi veritabanımızdada görmek isteriz

Bize sponsor olarak hizmet vereblecek tanıdık bir noter arkadaşı olan varsa bize yardımcı olabilirler. Buarada çeşitli forumlara yazdık bize destek olan her kişi,kurum yada forumu sayfanın altında bulunan kayan bölümde insanlara duyuracağız. Elimizden geleni yapıyoruz ve yardımlarınızı bekliyoruz.. Bu siteyi biz kurduk ama şunuda biliyoruz ki Türkiye'de en çok admine ihtiyacı olan site bu.Bu site hepimizin sitesi çünkü internet kullanan ve kullanmak isteyen herkesin haklarını savunmak için kuruldu. Sivil Toplum olgusunun artık farkına varalım ve Türkiye'deki en büyük gücün yani halkın bireyleri olarak bugücü kullanalım. Birlikten kuvvet doğar

)
Size Almanya'dan küçük bir örnek
Sınırsız internet
16.000 kbit/s hız
Ve telefon görüşmeleri bedava
Ayda 49.90 €
Bizdeki en yakın tarife
1024 hız
Sınırsız internet
Ayda 89 ytl daha iyisini bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsin.. çok şey mi istiyoruz??