Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > Sohbet > Reklam Hizmetleri > Konu: slm arkadaşlar herkes okusun lütfen harbiden çok önemlii
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: slm arkadaşlar herkes okusun lütfen harbiden çok önemlii  (Okunma Sayısı 1032 defa)
ybozben
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

slm arkadaşlar herkes okusun lütfen harbiden çok önemlii
« : Ocak 31, 2007, 04:28:49 ÖÖ »

forum admininin izniyle!!
www.nettepki.net bu yeni açtığımız forumun adresi ve www.adsltepki.com da  2. sitemiz her iki sitedede adsle tepki anketi yayınlanıyor.

adsl den şikayeti olan herkes lütfen bu anketleri onaylasın adminlerimizden ankarada olanlar var
çıktıları bizzat turktelekoma teslim edilecek ve oluşacak anket sayılarına göre gerçekten baskı yapabileceğimiz inancındayım. ucuz kaliteli ve limitsiz hizmet isteyenler durmayın sizde katılın..

YAYINDAA YAYINDAA YAYINDAA
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
Ynt: slm arkadaşlar herkes okusun lütfen harbiden çok önemlii
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2007, 05:39:25 ÖÖ »

Noter huzurunda yapılmayan anketler GEÇERSİZ sayılır.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

ybozben
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 04, 2007, 01:33:26 ÖS »

Smiley www.adsltepki.com AÇILDII Smiley
Bunun için noter mi oturtacaz yane siteye?? Smiley

burdaki amaç şikayeti olanların anketin birinci kısmında ki bilgileri doldurup göndermeleridir. Bizde bunların çıktısını alıp gerekli tüm kurumlara bizzat elden teslim edeceğiz. Toplumun sesini yükseltmesi için bürokrasiye gerek yok. Memnun olmadığımız bir hizmeti şikayet etmek gerekmiyormu? Bizde tam olarak bunu istiyoruz.  Ben memnun değilim ve böyle bir girişimde bulundum. Eski bir gazeteci oalrak sizi temin ederim uygun bir çoğunlukla yapılamayacak bir şey değil. Eğer bu anket işe yarar ve yüzlerce hatta yüzbinlerce kişi bu ankete oy verirse ( ülkemizde üç milyon kadar adsl abonesi olduğu düşünülürse..)ve yöneticilerde bundan haberdar olursa işte bunun adı TOPLUM BASKISI olur ve bunu başaran istedğini alır. (GARANTİLİ BİR YÖNTEMDİR.)
atalay22
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2007, 02:22:12 ÖÖ »

bu sitenin anket yapması için sanırım yinede noter huzurunda birşeyler yapması gerekiyor diye biliyorum ?

Türkçe Dizin Herşey Varmış video seyret
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #4 : Şubat 05, 2007, 06:03:06 ÖÖ »

Veritabanı ile bütün anket sonuçları değiştirilebilir Smiley

Bu yüzden noter olmalı dedim.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

ybozben
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2007, 02:56:21 ÖS »

sevgili dostlar ;

bu site 2 bölümden oluşuyor;

1-) ad, soyad vb. bilgilerden oluşan bölüm.

bu bölümün doldurulması sonucu veri tabanında birikecek bilgiler ve şikayet, çıktıları alınarak gerekli kurumlara teslim edilecek(teslimatlar fotoğraf vb. olarak sitede yayınlanacak ve bu site yada anket bir kerelik değil sonuç alınana kadar bu site ben ve arkadaşlarım tarafından açık tutulacak). Burda verilecek bilgilerin doğruluğu bilgi verene aittir. Noter olması veritabanında herhangi bir değişiklik yapılamaz demek değildir.

2-) anket; bu anket internette yayınlanacak ve siteyi takip eden ziyaretçilere +/- olarak o anki durumu dile getirecektir.

ben uyarılardan sonra birkaç notere yazdım sponsor noter olarak yardımcı olmaları için.sizinde farkettiğiniz gibi bu site birkaç öğrenci tarafından belli maddi imkanlarla açılmıştır. Su an sağlayabileceğimiz hizmet ne yazıkki bukadar. Biz hertürlü öneriye ve yardıma açığız.
bu siteyi açtık çünkü gördüğümüz bir aksaklığa karşı tepkimizi herkesle paylaşmak istedik. Ve herkesinde bizimle düşüncelerini paylaşmalarını istiyoruz. Eleştirilerinizi burda görmek çok güzel ancak isimlerinizi veritabanımızdada görmek isteriz Smiley Bize sponsor olarak hizmet vereblecek tanıdık bir noter arkadaşı olan varsa bize yardımcı olabilirler. Buarada çeşitli forumlara yazdık bize destek olan her kişi,kurum yada forumu sayfanın altında bulunan kayan bölümde insanlara duyuracağız. Elimizden geleni yapıyoruz ve yardımlarınızı bekliyoruz.. Bu siteyi biz kurduk ama şunuda biliyoruz ki Türkiye'de en çok admine ihtiyacı olan site bu.Bu site hepimizin sitesi çünkü internet kullanan ve kullanmak isteyen herkesin haklarını savunmak için kuruldu. Sivil Toplum olgusunun artık farkına varalım ve Türkiye'deki en büyük gücün yani halkın bireyleri olarak bugücü kullanalım. Birlikten kuvvet doğar Smiley)

Size Almanya'dan küçük bir örnek
Sınırsız internet
16.000 kbit/s hız
Ve telefon görüşmeleri bedava
Ayda 49.90 €

Bizdeki en yakın tarife
1024 hız
Sınırsız internet
Ayda 89 ytl  daha iyisini bilen varsa lütfen bizi bilgilendirsin.. çok şey mi istiyoruz??
atalay22
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2007, 03:33:00 ÖS »

şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım. Türkiye'nin yıllık hat çıkışı almanyadaki sadece rapidshare sitesine bile yetişmiyor hatta yarısı bile değil? Koca ülke bir siteyi bile geçemiyor düşün artık vereceği hızı. Alt yapı olmadan fiyatta düşme olmaz. Ki alt yapıyı görmeye bizim ömrümüz yetmez.

Türkçe Dizin Herşey Varmış video seyret
ybozben
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Şubat 06, 2007, 02:03:04 ÖS »

benim söylemek istediğimde bu arkadaşlar bir site ve bir ülke buna tepki göstermeyelimde neye gösterelim??

İnternetin aktif kullanıcıları olarak bu konuda sesimizi duyurmalıyız. bu konuda birsürü kampanya başlatıldı geçmişte ve siteler açıldı ancak şuan aktif olanı yok bildiğim kadarı ile eğer bu iş 10 yıl sürecekse ben ve arkadaşlarım bu sitenin ve bu tepkinin arkasında olacağız. tek istediğimiz bizi desteklemeniz bu site sadece  bir başlangıç. teşbihte hata olmaz ; biz samsuna çıkıyoruz siz ne yapacaksınız?? İşte asıl önemli soru bu. Bize katılın ve halk olarak neler yapabileceğimizi birlikte görelim.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Diğer Konular > Sohbet > Reklam Hizmetleri > Konu: slm arkadaşlar herkes okusun lütfen harbiden çok önemlii
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: