|
husmen73
|
 |
« : Ocak 30, 2007, 12:37:28 ÖS » |
|
Siteniz her profil için küçük bloglar ekleyebilirsiniz. Diğer kullanıcılar blog açabilir ve yorumlayabilir. Yazar: Daniel15 Türkçe Çeviri: husmen73 SMF 1.1.X Öncelikle buradan modifikasyonun son sürümünü indiriniz. http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1209
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 31, 2007, 03:49:39 ÖÖ » |
|
2. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/Profile.template.php Test Başarısız 3. Değişiklik Yapılacak ./Themes/default/BoardIndex.template.php Test Başarısız
bu hataları aldım?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
Oğulcan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 31, 2007, 08:21:42 ÖÖ » |
|
Kodlar uyuşmuyordur  Manuel kur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jagatai
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 02, 2007, 02:34:04 ÖS » |
|
MAnuel anlatım yok ki :S Posted on: Ocak 31, 2007, 06:26:01 pm
mk portal kurup olayı çözdüm gerek kalmadı  ama karma olayını çok istiyorum :S bari çalışan ir sürümünü 1.1.1 e uyarlasanız olur mu?
|
|
|
|
|
|
www.kahkahaforum.comSmf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım 
|
|
|
GMK
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 02, 2007, 09:50:17 ÖS » |
|
Paketi kurdum fakat uyeler nasil blog acacaklar ve blog sayfasini nasil goruntuleyecegim. O konua herhangi bir fikrim yok ben arastiriyorum. Belki cok basittir kusura bakmayin ama bir yardimci olursaniz gerekirse demo koyarak cok guzel olur. - Saygilar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 05, 2007, 09:10:11 ÖÖ » |
|
Paketi kurdum fakat uyeler nasil blog acacaklar ve blog sayfasini nasil goruntuleyecegim. O konua herhangi bir fikrim yok ben arastiriyorum. Belki cok basittir kusura bakmayin ama bir yardimci olursaniz gerekirse demo koyarak cok guzel olur. - Saygilar
Kişilerin profillerinde
|
|
|
|
|
|
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 27, 2007, 10:43:49 ÖS » |
|
1.1.2 ye olmuyormu arkadaslar default tema hemde Denislici yapsan yapsan sen yaparsın bunu 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
brtkcksmn
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 02, 2007, 06:52:02 ÖÖ » |
|
bende yüklenecek dosya bulunamadı dio uygula diom olmuyo yüklenmioo ... bi yardım lütfen bende böle bişi arıodum çünkü..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musty
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 05, 2007, 10:04:48 ÖÖ » |
|
husmen abicim bunu 1.1.2 ye çevirebilir misin? bir sitede 1.1.2 ye uygun denilmiş.. yükledim olmadı o yüzden senden ricam bunu 1.1.2 ye uygun olarak yaparsan çok sevinirim.Çünki ihtiyacım olan bir mod. Teşekkürler Saygılar.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryigit
Newbie
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 08, 2007, 11:41:56 ÖÖ » |
|
1.1.2 versiyonu sabırsızlıkla bekliyoruz
Şu an kurmaya çalışınca Yüklemek istediğiniz paket'de sorun var yada geçerli bi paket değil.
Yazıyor
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iCon
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2008, 05:51:16 ÖÖ » |
|
1.1.5 de olmuyor sanırım direk kurdum default temada olmadı :s
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aLpTurk
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2008, 12:31:05 ÖS » |
|
1.1.5 e kurdum fakat ne üye profilinde nede kategori ayarlarında hiçbir şey yazmıyor. hatada vermedi anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2008, 05:58:40 ÖÖ » |
|
1.1.4e uyumlu olanlar 1.1.5e de uyumlu olur %99 olarak.
Windows host kullanıyorsanız dosyalara yazılabilirlik verin öncelikle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djsulkay
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 07, 2008, 11:24:33 ÖÖ » |
|
hocam profile bakıyoruz ama yazılacak alanı inanın bulamadık : Ağustos 07, 2008, 10:20:30 ÖS hocam yardımınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpaslan20
H-Full Member
|