Prof1905
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 24, 2007, 07:48:04 ÖS » |
|
Arkadaşlar ben teşekkür modunu kurdum : <'Errors' Teması Yüklenemiyor. Bu Hatayı Verdi Üye girişi yapamıyorum admin panelinede giremiyom şaştım kaldım siteye giriyor ama kimse üye girişi yapamıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 25, 2007, 02:54:28 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar ben teşekkür modunu kurdum : <'Errors' Teması Yüklenemiyor. Bu Hatayı Verdi Üye girişi yapamıyorum admin panelinede giremiyom şaştım kaldım siteye giriyor ama kimse üye girişi yapamıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz rica etsem
index.templtae.php dosyasını değiştir. bazen beklememk ve hemen cevap almak için soru sormak değil veren hatayı aramak daha da mantıklıca bence. 
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
Prof1905
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 25, 2007, 03:59:39 ÖÖ » |
|
Yapma Be İnancım Çözebilsem Sizi Meşgül Edermiyim Soru Soracağıma Sizler Gibi Bilgi Paylaşmazmıyım ama dediğini yaptım düzelmedi gene başka bir tavsiyeniz varmı acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmudi
Full Member
O'nu anacak kadar ömür...
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 25, 2007, 04:42:32 ÖÖ » |
|
sorun kurduğunuz moddaki bir kod hatasından kaynaklanıyor, modifikasyonu kurarken değiştirdiğiniz tema dosyalarının yenisini atarsanız inşaallah sorununuz düzelecektir..selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prof1905
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 25, 2007, 05:18:12 ÖÖ » |
|
Alakanız İçin Rabbim Razı Olsun Lakin Yine Olmadı Aklıma Hiç Bir Şey GelmiyorZaten Bilgimizde Çok Kısıtlı Bişeyler Yapıldıysa SMFTURK İle Olmuştur Her Paylaşımcıdan Allah Razı Olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmudi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 25, 2007, 05:54:20 ÖÖ » |
|
Cümlemizden.Teşekkürler modu cok uzun...Nerde hata yaptığınızı kestirmek çok zor o yüzden modifikasyonu kurarken değiştirdiğiniz dosyaların yenisini atın sorun düzelecektir inşallah.selametle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prof1905
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 25, 2007, 06:02:13 ÖÖ » |
|
Bu İşe Kalkmadan Tüm Dosyaların Yedeklerini Aldım Az Önce Siz Söğleyince Hepsini Değiştirdim Ama Düzelmedi Bölümüde İşgal Ettim Özür Dilerim Hakkınızı Helal Edin İnş Beni Aştı Bu İş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmudi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 25, 2007, 06:11:03 ÖÖ » |
|
peki teşekkür modundan önce başka değişiklik yaptınız mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prof1905
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 26, 2007, 06:39:30 ÖÖ » |
|
ben vbulletin_PowerBlue kullanıyodum ona teşekkür modunu kurdum ayarlardan teşekkür modunu aktif ettim üye izinlerinide ayarladım olmamıştı yani gözükmedi hiç bir yerde sonra paketi kaldırdım dün gece teonun lanetini kurdum manuel olarak çok mod kurduk hiç bir sorun yoktu teşekkür modunu bu temayada kurdum bu hata çıktı ve ben tüm dosyaların yedeklerini az önce kurdum yinede olmadı
şimdide ana sayfada;Warning: main(/var/www/vhosts/'''''''''''''''''.com/httpdocs/Settings.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/'''''''.com/httpdocs/index.php on line 46
Çıkmaya Başladı
tekrar alakanız İçin Sağ Olun Allah Razı Olsun : Ağustos 25, 2007, 05:48:24 pm İlgi Ve Alakanız İçin Çok Sağ Olun Sorunum Halletildi Bilgi Vermek İstedim Bir Arkadaşım Sağ Olsun Düzeltti Veri Tabanı İle İlgili Bişeymiş Forumu Yeniden Kurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahmudi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 26, 2007, 06:50:43 ÖÖ » |
|
buna sevindim  selametle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
badcat985
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2007, 04:06:09 ÖS » |
|
Paketlerinizi Yüklerken Aşağıdaki şekilde Hata alırsanız ne yapmalısınız?Bir hata meydana geldi!
Yeni paket indiremezsiniz veya kuramazsınız. Çünkü paketlerin yükleneceği dizin veya bu dizinde değiştirilmesi gerekn bazı dosyalar yazılabilir değil! Çözüm: Forum'un Yazılabilirlik ayarlarını (CHMOD) 777 yapmanız yeterli olacaktır. Not: Daha sonra bu ayarı 644 olarak değiştirmeniz önerilir. dosyalar yazılabilir halde fakat yine böyle bi hata çıkıyor napmalıyım?_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cezax
Newbie
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 28, 2007, 10:38:59 ÖÖ » |
|
ben tesekkur modunu yuklerken dosya yazma ayarları ıcın sıfre gırın dedı gırdım devama bastım bu hatayı aldım 550 /vhosts/tgtml.k12.tr/httpdocs/forum: No such file or directory yardım edermısınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ensarerkan
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #42 : Ekim 01, 2007, 06:13:17 ÖÖ » |
|
aynı hata bende de verdi bu dosya dizini deil diyor ama dosya dizinim bu neden veriyor anlamadım
|
|
|
|
|
|
 ZAMAN SEN GİTTİKTEN SONRA DURDU GÜLÜM
|
|
|
Mobster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 06, 2007, 01:44:13 ÖÖ » |
|
arkdaşlar bende modifikasyon yükledim ama mesaj atmaya çalıştığımda sources-subs-post.php hatası veriyo ne yapmalaıyım :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 09, 2007, 08:37:25 ÖÖ » |
|
arkdaşlar bende modifikasyon yükledim ama mesaj atmaya çalıştığımda sources-subs-post.php hatası veriyo ne yapmalaıyım :S
subs-post.php bu dosyan1n yenisini sources kaslörüne at..
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
|