ErtughruL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 04, 2007, 12:24:46 ÖÖ » |
|
Takıldığım bir konuydu ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byapoo
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 18, 2007, 09:02:05 ÖÖ » |
|
anlatım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darim
Newbie
|
 |
« Yanıtla #32 : Aralık 21, 2007, 04:09:13 ÖS » |
|
Selam. Forum konusunda acemiyim.SMF forum kurdum. Ancak kayıt bölümünde tüm alanlar türkçe iken koşullar ingilizce çıkıyor. Altta kabul ediyorum kısmı da Türkçe. Bunu nasıl düzeltebilirim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 21, 2007, 04:28:29 ÖS » |
|
admin paneli / üye olma / üysözleşmesi bu kımsa forum kurallarını yaz:)
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
tarihcin
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 30, 2007, 06:02:09 ÖÖ » |
|
35 yaşından sonra site kurmaya kalktım.Pekçok şeyden de anlamıyorum ama öğrenicem.Default temam var.Alt bölümler açmak istiyorum.Ama sadece 1 tane açabiliyorum.Diğer açtığım alt bölümler ilk alt bölümün içine açılıyor.Bu nedenle temamı değiştirmem mi gerek?Temayı değiştireyim dedim themesin içine atın temayı deniyor.Ftpden themes dosyasını bulamadım...Yardımcı olursanız çok sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 30, 2007, 08:06:51 ÖÖ » |
|
hayır temayı değiştirmiyeceksin.. alt bölüm açarken nerenin alt bölümü olduğunu iyi bak.. Sen bir alt bölüm açıyorsun, bir dğer alt bölümüde ondan önce açtuığın alt bölümün altına açıyorsun ama bu hatalı yapman gereken 2 alt bölümü ana kategorinin altına açmak bak orda kategoriler var zaten ana kategoriyi seç
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
tarihcin
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 30, 2007, 09:05:20 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim.Dediğiniz gibi açtım.Ama bu sefer yan yan açılıyor alt bölümler...Alt alta açmamın bir imkanı yok mu?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #37 : Aralık 30, 2007, 11:41:45 ÖÖ » |
|
onu kodlarla yapacaksın alt bölüm diye arat forumda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ACiL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #38 : Şubat 07, 2008, 01:14:48 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| รคђเภ |
teknolok
Yardım Servisi
Teknolok.net
|
 |
« Yanıtla #39 : Şubat 08, 2008, 06:25:35 ÖS » |
|
Themes klasörünüze zip'ten çıkarılmış temanızı upload edin. Daha sonra Admin-->Temalar ve Görünüm-->Sunucudaki dizinden: adlı yerin en sonuna tema klasörünüzün ismini yazın ve YÜKLE'ye basın.
Bu olayı dene 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissyCat
Newbie
|
 |
« Yanıtla #40 : Mart 03, 2008, 03:46:33 ÖÖ » |
|
Ellerinize sağlık, çok güzel anlatmışsınız kurulum işlemi.
İlk kez bugün tanıştım smf ile ama bir çok şeyini öğrendim sitenizin sayenizde.
Reklamlarınıza tıklıyorum, teşekkür amaçlı =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racingkolik
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 08, 2008, 12:28:38 ÖÖ » |
|
walla yapamıyorum resımlı olsaydı keske
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 04, 2008, 04:58:57 ÖÖ » |
|
walla yapamıyorum resımlı olsaydı keske
Herşey açıkça belirtilmiş. Müsait bir zamanımda vidyolu anlatırım, unutmazsam.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #43 : Haziran 12, 2008, 01:14:14 ÖÖ » |
|
Ben bunu kullanarak yüklerim her zaman
"Themes klasörünüze zip'ten çıkarılmış temanızı upload edin. Daha sonra Admin-->Temalar ve Görünüm-->Sunucudaki dizinden: adlı yerin en sonuna tema klasörünüzün ismini yazın ve YÜKLE'ye basın."
Eğer bunu yapamıyorsanız daha fazla araştırma yapın. Yazılı olarak daha fazla ayrıntılı anlatılamaz.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
spacegora
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #44 : Kasım 15, 2008, 03:06:56 ÖÖ » |
|
bende o width değeri %100 yine de küçük ayrıca o değeri değiştirdiğimde değişiklik olmadı  yardım edermisiniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|