Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Veritabanı Geri Yükleme - Videolu Anlatım
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Veritabanı Geri Yükleme - Videolu Anlatım  (Okunma Sayısı 15304 defa)
akinciyiz
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: Veritabanı Geri Yükleme - Videolu Anlatım
« Yanıtla #15 : Eylül 17, 2007, 11:25:02 ÖS »

veri tabanını geri yükledim konular falan geldi ama karakter sorunu var Sad ayarlar_ionar.php ide çalıştırdım ama hala karakter sorunu var yazılar şu şekilde çıkıyor
Yeni Baþlayanlar - PC Hakkýnda GENEL BÃLGÃLER

forumu sildim tekrar kurdum utf8 i seçdim denedim gene aynı Sad bi çözümü olan varmı.

web tasarımı
sinema haberleri
eğitim
ogretmen71
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayatı paylaşım alanı! www.hayattan.org

Site
« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2007, 09:41:11 ÖÖ »

Ben bu video da anlatılanların aynısını yapıyorum hiç bir sorunda çıkmıyor ama hala sıfır forum gelmeye devam ediyor. Ne olur yardım. Sad

www.ogretmen71.com
www.hayattan.org
inan
Jr. Member
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #17 : Eylül 20, 2007, 06:51:44 ÖS »

Alıntı sahibi: matrixbaba üzerinde Eylül 19, 2007, 09:41:11 ÖÖ
Ben bu video da anlatılanların aynısını yapıyorum hiç bir sorunda çıkmıyor ama hala sıfır forum gelmeye devam ediyor. Ne olur yardım. Sad
ilk yedek yüklemede kimse kolay kolay tam başaramaz en iyisi hostuna söle direk 2 dkda yedek atsın..

smfdestek sitesi:
www.rapsmf.com
BİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ...
iletişim  : inan_diyadin@hotmail.com
Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Smiley Bana ulaşsın...
MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
ogretmen71
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayatı paylaşım alanı! www.hayattan.org

Site
« Yanıtla #18 : Eylül 27, 2007, 01:39:49 ÖS »

Forumu sıfırdan almak zorunda kaldık sağlık olsun. Sad

www.ogretmen71.com
www.hayattan.org
bariserol26
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #19 : Ekim 09, 2007, 09:06:11 ÖÖ »

husmen abi senın dedigin gıbı yaptım sıfırdan bır formu kurdum  forum bakımından yedegimi almıstım
ve eskı yedegi upload ettim geri yedegimi nasıl yukleyecem yardımcı olursan sevinirim kafa kalmadı ıyıce hep hata alıyorum helpp :S
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Gülhin İnternet'e sitenizin tasarımını yaptırın.

Site
« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2007, 07:53:05 ÖÖ »

Alıntı sahibi: akinciyiz üzerinde Eylül 17, 2007, 11:25:02 ÖS
veri tabanını geri yükledim konular falan geldi ama karakter sorunu var Sad ayarlar_ionar.php ide çalıştırdım ama hala karakter sorunu var yazılar şu şekilde çıkıyor
Yeni Baþlayanlar - PC Hakkýnda GENEL B�LG�LER

forumu sildim tekrar kurdum utf8 i seçdim denedim gene aynı Sad bi çözümü olan varmı.
phpmyadminden yükleme yap, dosyanın karakter grubunu latin1 veya utf8 olarak seçip yüklemeyi dene.

Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

meray
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #21 : Eylül 13, 2008, 04:59:33 ÖÖ »

link te sorun mu var?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #22 : Eylül 18, 2008, 12:13:24 ÖS »

Alıntı sahibi: meray üzerinde Eylül 13, 2008, 04:59:33 ÖÖ
link te sorun mu var?
Düzelttim

www.gulhin.com

Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.

nastenka
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #23 : Şubat 07, 2009, 12:21:15 ÖÖ »

yaa sorun var dediğinizi yaptım hrsey geldi üyeler ve konular yok aslında konular anasayfada görünüyor ama tıklayınca konu yok diyor:(

www.videokorku.com

Bütün videoları bulabileceğiniz temiz bir ortam...
kadinlarcaddesi
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #24 : Aralık 05, 2009, 07:15:49 ÖÖ »

merhaba husmen73 adlı arkadaşımızı çok teşekkür ederim smf de yeniyim elimden geldikçe öğreniyorum. araştırıyorum öğreniyorum. ama geçen gün yönetim panelini kurcalarken dil sorununa neden olan bir hata yaptım. forum sayfam bir anda Türkçe karakter sorunu yaşadı. bu arada sorunu düzeltmek için onlarca yöntem denedim. son anda bu konuya ulaştım ve videoyu inceleyerek gerekenleri harfiyen uyguladım şanslıyım ki sorun oluşmadan önceki veri tabanımı kaydetmişim. dediğim dibi sitem şuanda sorunsuz çalışıyor. sadece en son eklediğim 60 konu haricindeki tüm verilerimi kurtardım. benim gibi 2 defa forumu kapanmış birileri vardır elbette benim ne yaşadığımı ancak onlar anlayabilirler. tekrar tekrar teşekkürler bende kuru bir teşekkür yerine şuan itibariyle www.smfturk.net reklamını en kısa zamanda yaptığım düzenleme ile süresiz yayınlayacağım sorunu olan diğer arkadaşlarda yardım alabilsin diye. kolay gelsin sevgiler saygılar

www.kadinlarcaddesi.com

Kadınlar Caddesi Kadınların Tek Adresi!
troyzer55
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #25 : Aralık 27, 2009, 08:19:57 ÖÖ »

Veritabanımda hata oluşmuştu.Bende smf dosyalarını ftp den sildim ve tekrar attım. Yeni açtığım veritabanı ile de yeniden kurdum forumumu. Veritabanı yedeğini almıştım tabiki daha evvel. Ve o aldığım veritabanını tekrar yükledim. Forumdaki bilgileride içerikde sorun yok ama resimler ve üye avatarları çıkmıyor bu sefer.Neden acaba ?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #26 : Aralık 28, 2009, 02:37:07 ÖÖ »

Alıntı sahibi: troyzer55 üzerinde Aralık 27, 2009, 08:19:57 ÖÖ
Veritabanımda hata oluşmuştu.Bende smf dosyalarını ftp den sildim ve tekrar attım. Yeni açtığım veritabanı ile de yeniden kurdum forumumu. Veritabanı yedeğini almıştım tabiki daha evvel. Ve o aldığım veritabanını tekrar yükledim. Forumdaki bilgileride içerikde sorun yok ama resimler ve üye avatarları çıkmıyor bu sefer.Neden acaba ?
Ayarları Onar dosyasını kullanman gerekiyor.

www.gulhin.com

troyzer55
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #27 : Aralık 29, 2009, 03:18:41 ÖÖ »

ayarları_onar.php çalıştırdığımızda sedece dil dosyası hariç mavi gördüklerimize tıklayacaz fakat cookie adı değeri tıkladığımızda değişiyor. Örneğin SMFCookie53 ise, SMFCookie14 oluyor. Tıkladıktan sonra mı yazacaz değeri ? Ben yeni açtığım veritabanına kurduysam forumu ve ayrları_onar.php çalıştırdığımda çıkan değerlerin eskisi ile aynı olması için daha evvelki veritabanı adı , kullanıcı adı ve şifresi ile mi açmam lazım veritabanını. eklentiyi çalıştıdığımda brebir aynı olması mı lazım yani eskisi ile ?
husmen73
Sr. Member
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #28 : Aralık 30, 2009, 02:13:44 ÖS »

Cookie adını istediğin birşey yapabilirsin, o önemli değil. Şu an ki sorunun nedir, anlamış değilim.

www.gulhin.com

turkpowers
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #29 : Ocak 06, 2010, 02:47:28 ÖS »

ben yükleyemedim aynısını yaptım ama yazılar falan kayıpoldu copyright bile bi yardımcı olsanız
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum > Yeni Başlayanlar > Konu: Veritabanı Geri Yükleme - Videolu Anlatım
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: