BU SQL ÇALIŞTIRMAYI DENE. ondan öncede PersonalMessage.phpyeniden at.
ALTER TABLE `smf_personal_messages` CHANGE `fromName` `fromName` TINYTEXT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci;
ALTER TABLE `smf_personal_messages` CHANGE `subject` `subject` TINYTEXT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci;
ALTER TABLE `smf_personal_messages` CHANGE `body` `body` TEXT CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci;
ALTER TABLE `smf_pm_recipients` CHANGE `labels` `labels` VARCHAR( 60 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default = '-1';
bahsettiğiniz 4. satırdaki sorguyu çalıştırma sırasında hata aldım . bu hatayı aldığım için midir bilmiyorum sorun düzelmedi. aldığım hata aşağıdadır. saygılarımla...
Hata
SQL sorgusu:
ALTER TABLE `smf_pm_recipients` CHANGE `labels` `labels` VARCHAR( 60 ) CHARACTER SET latin1 COLLATE latin1_general_ci NOT NULL default = '-1';
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '= '-1'' at line 1
: Eylül 10, 2007, 04:38:36 am
yukarıdaki kendi sorunumu çözdüm. buraya da yazmak istedim.
verdiğiniz sorguları çalıştırmadan önce aşağıdaki sorgu çalıştırılmalıymış.
ALTER TABLE `smf_pm_recipients` CHANGE `labels` `labels` VARCHAR( 60 ) CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_general_ci NOT NULL DEFAULT '-1'
ben bu sorguyu çalıştırdıktan sonra tekrar 4. basamaktaki sorguyu çalıştırdım. sorun halloldu. teşekkürler.