Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Forum Arama Giriş Kayıt Ol
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Integrated Chat Mod türkçesini istiyorum
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
Bu Konuyu GönderYazdır
Gönderen Konu: Integrated Chat Mod türkçesini istiyorum  (Okunma Sayısı 1246 defa)
jagatai
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Integrated Chat Mod türkçesini istiyorum
« : Ocak 23, 2007, 06:28:10 ÖÖ »

http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=60

ingilizcesi çalıştı türkçesini yaparsanız hoş bir şeye benziyor birde buton eklemek gerekli sanırım(ingilizcede göründü butonlar ama türkçede görünmedi)

www.kahkahaforum.com

Smf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım Cheesy
LordMidnight
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
Ynt: Integrated Chat Mod türkçesini istiyorum
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2007, 09:04:12 ÖÖ »

Otherwise chatLanguage represents the following languages:
spanish.prm
dutch.prm
german.prm
turkey.prm
nepal.prm
french.prm
greek.prm
finnish.prm
Thai.prm
italian.prm
port.prm
malaysian.prm
polish.prm

verdiğin mod linkine bakarsan türkçesnin olduğunu görürsün..  ve mod sayfasında verilen siteden türkçe .prm dosyasını indireceksin.. ve paket olarak kurdun sanırım mod u.. o yüzden türkçe de butonlar gözükmemiştir..
jagatai
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 09:09:45 ÖÖ »

verilen site dediğin smf nin sitesi orada arattım böyle bir seçenek yoktu ayrıca paket olarak değilde nasıl kurmam gerekli?

www.kahkahaforum.com

Smf den iyi şekilde anlayan birini sitemdeki kodları ayarlaması mod yüklemesi vs. kısaca teknik işleri yapması karşılığından admin yapabiliri olmadı sitesinin reklamanı yaparım Cheesy
LordMidnight
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2007, 09:34:33 ÖÖ »

paket olarak kurman normalde mod ingilizce olduğu için ingilizce dosyalara yazar gerekli şeyleri. modun hangi dosyalara kod ekledğine bakmak lazım.. modu indirip bakıyorum. şimdi yazarım sana
Posted on: Ocak 23, 2007, 07:28:27 pm
help.turkish.php , index.turkish.php ve modification.turkish.php dosyalarına eklenecek kodlar var. paket olarak kurduysan o dosyalara gerekenler eklenmemiştir ve chat butonunuda ingilizce buton klasörüne atmıştır. chat butonunu tema/images/turkish klasörüne at
jagatai
H-Full Member
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2007, 10:26:45 ÖÖ »

ok deneyeyim

Posted on: Ocak 23, 2007, 07:37:53 pm
attım ama hala türkçe buton çıkmadı buton eklemeye baktım gerekli kodlar yazılı nasıl düzeltebilirim.

www.kahkahaforum.com

Sayfa: [1]   Yukarı git
Bu Konuyu GönderYazdır
Simple Machines Forum Türkçe Yardım Sitesi > Simple Machines Forum Modifikasyonları > Modifikasyonlar, Kurulumları ve Hataları > Konu: Integrated Chat Mod türkçesini istiyorum
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: