|
|
inan
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2007, 11:36:27 ÖÖ » |
|
aslında emeğe saygızlık diye düşünelim. incelemedim üyelik istiyordu(reklam olarak görmüyorum  )eğer editleme yaptıysalar edit by *** diye yazarlar , tema sahibin adının yanına olur biter ama adamlar direk. kendi adlarını yazmış. HÜMEN 73 bu tür şeylerle kafa patlatacağını düşünmüyorum.
|
|
|
|
|
|
smfdestek sitesi: www.rapsmf.comBİZİMLE ÇALIŞMAK İSTERMİSİNİZ... iletişim : inan_diyadin@hotmail.com Tema yapmak isteyen ama yapamıyan  Bana ulaşsın... MSN 'den SMF Destek Vermiyorum.Ekleyip SEnkimsin Diyede Sormayın!!!
|
|
|
ercan_j
H-Full Member
Kalbim | Rapim | Nefretim
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2007, 12:20:05 ÖS » |
|
hayır hiçbir editleme yok ben baktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2007, 12:23:55 ÖS » |
|
SAYGISIZ HER TÜRLÜ İNSAN BUNU YAPAR. TEMANIN LİSANSINI ALIYORUM AZ KALDI. ONDAN SONRA MAHKEME KÖŞELERİNDE GEZECEKLER.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 18, 2007, 12:25:20 ÖS » |
|
hmm bakayım önceden bende öle yapmıstım sonra hemen düzelttim www.rapmerkezi.org bakalım sagonun sıtesıne nasılmış ...
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
ercan_j
H-Full Member
Kalbim | Rapim | Nefretim
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2007, 12:28:17 ÖS » |
|
+ birde ceza-fan nın da teması red darknes temasının sarısı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 18, 2007, 12:35:36 ÖS » |
|
+ birde ceza-fan nın da teması red darknes temasının sarısı
O sitenin temasını Forsakenlad yaptı. Bizimki ile alakası yok ve kodlamalar farklıdır  SynchroN'da düzelttiği teşekkür ederiz. Artık emeğin ne demek olduğunu biliyor birçok kişi. Kurallara uymayanlar Türkiye Cumhuiyeti Ceza yasasına göre yargılanacaklar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 18, 2007, 12:37:02 ÖS » |
|
üye olun dıyor olmadım adamların sıtesıne ne bencıllıktır ya uye olmauan sıteye almıyorlar olmuyorum bende gıcıklıgına 
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
ALi
Full Member
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 18, 2007, 12:38:38 ÖS » |
|
Linke tıklayıp'ta sitemizden hit kazandırmayın bari. Sitemizin Pagerank değeri 3,89
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 18, 2007, 02:20:38 ÖS » |
|
Uyardığınız için teşekkürler. Ben kara listeye aldım birkaç siteyi daha. Normal bu yasak ve yasal değil.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2007, 02:26:09 ÖS » |
|
ben üye olup kendılerı ozel mesajla ve sıkayet bolumunden uyardım ama mesajlarımı silmişler siteden ...
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
|
husmen73
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 18, 2007, 02:33:31 ÖS » |
|
ben üye olup kendılerı ozel mesajla ve sıkayet bolumunden uyardım ama mesajlarımı silmişler siteden ...
Hiç önemli değil, Dayı'm yarın Noter ile görüşecek. Biz uyarımızı yaptık gerisi onlara kalmış. Biz bundan sonra onları batırmak için elimizden geleni yaparız. İnşaallah okurlar bu yazımıda. Az kaldı. Bundan sonraki temalarımızda istesenizde kaldıramayacaksınız. o kadar karmaşık bir sistem kuracağım ki forumunuz alt üst olacak kaldırdığınızda.
|
|
|
|
|
|
Anka Teması ve Oboj Teması satışa sunulmuştur.
www.gulhin.com | Bana ulaşmak isterseniz husmen100[at]hotmail.com mail adresimi kullanabilirsiniz. MSN Messenger üzerinden SMF konusunda yardım etmiyorum fakat Tema Tasarımı konusunda ücretli yardımcı olabilirim. Saygılarımla.
|
|
|
|
SynchroN
Full Member
Yes, thats me... really!
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 18, 2007, 02:44:14 ÖS » |
|
Hiç önemli değil, Dayı'm yarın Noter ile görüşecek. Biz uyarımızı yaptık gerisi onlara kalmış. Biz bundan sonra onları batırmak için elimizden geleni yaparız. İnşaallah okurlar bu yazımıda. Az kaldı. Bundan sonraki temalarımızda istesenizde kaldıramayacaksınız. o kadar karmaşık bir sistem kuracağım ki forumunuz alt üst olacak kaldırdığınızda. en güzeli bence illegal yazın kocaman böle Cevap: Aynen öyle yapacağım. Mesaj atmadım konu geyik oldu (husmen73)
|
|
|
|
|
|
Türkçe Rap Merkezi
|
|
|
gangster
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 21, 2007, 05:48:16 ÖÖ » |
|
çok haklısınız..mahkemeye vermek lazım bunları.. emeğe saygısızlık değilde nedir bu!!!!! :@ sagopa'da gözümden düştü =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExceLL
H-Full Member
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 31, 2007, 03:29:53 ÖS » |
|
Aslında Ben Husmenle Türlü Türlü Şeyler Düşünüyorum Ama Bakalım .
|
|
|
|
|
|
SMF Destek Sorunlarınız İçin Msn Eklemeyin.Sorunlarınızı PM'den Bildirin!
|
|
|
|