arkadaşlar 1 resimdeki işaretlediğim <search for> </search for> komutları arasına gelen kodları 2. resimdeki <replace> </replace> komutları arasına gelen kodlarla değiştiriyoruz.
burda diğeriyle takas yapacağımız replace ( değiştir) komutundan anlıyoruz.

<file name="Themes/default/index.template.php"> şu komut: hangi dosyada değişiklik yapacağımız gösteriyor.
resimde ki kodlarda aşağıdaki koutların arasına gelen kodları;
<search position="before"><![CDATA[ ile ]]></search> bulup
<add><![CDATA[ ile ]]></add> bu komutların arasına gelen kodların öncesine ekliyecez. öncesine ekliyeceğimizi before 'den anlıyoruz.
bi örnek verelim;
<search position="after"><![CDATA[
// the [member] list button
if ($context['allow_memberlist'])
echo ($current_action == 'mlist' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '"> </td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'mlist' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=mlist">' , $txt[331] , '</a>
</td>' , $current_action == 'mlist' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '"> </td>' : '';
]]></search>
<search position="after"><![CDATA[ ile ]]></search> şu komutun arasına gelen kodları bulup ;
<add><![CDATA[
//MSN
if ($context['user']['is_logged'])
echo ($current_action == 'msn' || $context['browser']['is_ie4']) ? '<td class="maintab_active_' . $first . '"> </td>' : '' , '
<td valign="top" class="maintab_' , $current_action == 'msn' ? 'active_back' : 'back' , '">
<a href="', $scripturl, '?action=msn">MSN</a>
</td>' , $current_action == 'msn' ? '<td class="maintab_active_' . $last . '"> </td>' : '';
]]></add>
<add><![CDATA[ ile ]]></add> şu komutun arasına gelen kodları <search position="after"><![CDATA[ ile ]]></search> şu komutun arasına gelen kodların sonrasına ekliyecez;
sonrasına ekliyeceğimizi after' den anladık.
not: indirdiğin modu zipten çıkarın içinde intasl.php veya modun adı yazar. onu açıp yukarıdaki işlemi yapacaksınız. içinde başka dosyalarda olabilir. salıyorum msn.tempalate.php bu demek oluyoki bu dosyayı kullandığım temanın içine atacaz. salıyorum msn.php olur bunuda sources klasörüne. içinde resimde varsa . resimide gereken yere atacaz.
UMARIM ANLATIRKEN FAZLA KARIŞTIRMADIM. ASLINDA ÇOK BASİT.